Landing page

`

Dit is wat wij voor u hebben:

Professionele Landing page Op Maat
Desktop, Smart-TV, Mobile & Tablet
Professionele Uitstraling van uw bedrijf
Goed vindbaar in Google
Optimale Service en Begeleiding

Bestellen >>

Bekijk onze Thema's

Volledige controle over het ontwerp

Kies uit één van de vele Responsive voorbeeld templates, of laat een op maat ontworpen thema voor uw online Zakelijke Website maken.

De voorbeeld templates worden aangepast aan uw eigen herkenbare huisstijl.

Wij maken gebruik van de nieuwste internet-normen, en richten ons op de ontwikkeling van het internet van vandaag en morgen. De webistes zijn geschikt gemaakt voor verschillende platforms: Desktop PC's, Tablets, Smartphones en Smart-TV's. Uw doelen, eisen en specificaties vormen bij het ontwerpproces steeds het uitgangspunt.

Nieuwe Zakelijke kansen

In de huidige competitieve omgeving moeten lokale bedrijven zichzelf opnieuw ontwikkelen om de concurrentie om nieuwe en bestaande klanten bij te kunnen houden. Huur voor bedrijfsruimte, voorraden en lonen zijn grote uitgaven voor elk bedrijf. Het internet biedt tal van zakelijke kansen. Om concurrerend te blijven moet een bedrijf online aanwezig zijn. Een mooie, snel te laden en gebruiksvriendelijke website is meer dan ooit van cruciaal belang. Integreer uw website met sociale media, en uw marketing campagne kan viraal gaan.

Met alle functies uitgeruste HTML/CSS editor Website

Onze Zakelijke Website-modules zijn conform het met alle functies uitgeruste WYSIWYG content management systeem (CMS). Daardoor heeft u de volledige controle over het content. Zelf de layout aanmaken en aanpassen of het verwijderden van pagina's is daardoor heel eenvoudig.

Bovendien is Hosting van uw zakelijke website bij PropioDesign in goede handen.

Zoekmachine Optimalisatie

Potentiële klanten moeten uw WebWinkel met behulp van Zoekmachines gemakkelijk kunnen vinden. Denk aan Google of Yahoo. Uw WebShop van PropioDesign maakt gebruik van SEO-vriendelijke CMS. Bovendien wordt er gebruik gemaakt van alle moderne SEO en Ecommerce-technieken . Gemakkelijk en goed gevonden worden wordt zodoende vertaald naar beduidend meer omzetkansen.

Maandelijks onderhoud

Om uw website veilig te houden verzorgen wij het maandelijkse onderhoud. Er verschijnen regelmatig nieuwe updates voor uw website om foutjes in de code te repareren en om nieuwe functies te introduceren. Ook voor plug-ins en thema's verschijnen regelmatig updates.

Vraag een vrijblijvende offerte aan


Adres

PropioDesign.nl
Lichttoren 32
5611 BJ Eindhoven
www.propiodesign.nl
info@propidesign.nl

hebt u nog vragen dan horen wij het graag. Wilt u in contact komen met een van onze professionals? Vul dan het formulier in